De werkplek specialist

Ontdek de kracht van WAT Groep: Experts in Working Apart Together.
Samen transformeren we naar meer digitaal werk.

WIJ ZIJN FULL-SERVICE

Kies voor kwaliteit en maatwerk

Als experts in Working Apart Together helpen wij jouw organisatie om jouw medewerkers veilig en efficiënt online te laten samenwerken vanuit huis, kantoor of een andere locatie.

Wat Groep is dé full-service IT-dienstverlener en staat voor kwaliteit en maatwerk. Wij ondersteunen bedrijven met gepersonaliseerde IT-oplossingen, optimaliseren bedrijfsprocessen en garanderen naadloze digitale transformatie. "Kies je voor groei en efficiëntie, dan kies je voor WAT!"

0 +
Jaar ervaring
+ 0 %
Efficiënter werken per week
0 +
Tevreden gebruikers

Remote werken is onze kracht

Wij doen meer dan alleen het bedenken, ontwerpen en implementeren van de technologie.

WAT Groep zorgt ook voor adoptie van de oplossing binnen een organisatie.

Een innovatieve oplossing is immers zo effectief en succesvol als de mate van acceptatie door de eindgebruiker.

Leer ons kennen

Ontdek wie we zijn en wat we doen - maak kennis met (de mens) WAT Groep

Bas Bastiaan

Eigenaar

Eigenaar, projectmanager en M365 consultant . De drijvende kracht achter succesvolle projecten. Met zijn expertise als projectmanager zorgt hij voor naadloze implementaties en optimale resultaten.

René Uiterweerd

Eigenaar

Eigenaar van WAT Groep, streeft keer op keer naar maximale klanttevredenheid. Met zijn gedrevenheid en betrokkenheid waarborgt hij dat de behoeften van klanten altijd worden overtroffen

Ednildo Pereira Fernandes

M365 specialist

Ervaren M365 consultant met ruime kennis van Teams en SharePoint. Migratiespecialist die beschikt over de benodigde functionele en technische bagage om het project van file naar online met succes te kunnen doen. "Het succes van een succesvolle migratie staat of valt bij goede voorbereiding"

Kees Jansen

Werkplek specialist

Servicegerichte IT-specialist. Rots in de branding voor relaties. Aanpakker, weet wat nodig is om het werk gedaan te krijgen. Uitgebreide kennis van Topdesk en Azure. Als 100% professional zorgt hij voor gestroomlijnde processen en tevreden klanten.

Steven Piedra Climent

Werkplek specialist

Postief ingestelde en breed geinteresseerd IT-specialist, functioneel applicatiebeheerder en IT-architect in de dop. Passie voor het inzichtelijke maken van processen en werkstromen met daarbij suggesties voor optimalisaties."

Gerard Roos

Business Architect

Ervaren business architect met een scherp oog voor het in kaart brengen van processen. Met zijn diepgaande kennis en expertise adviseert hij organisaties bij het optimaliseren en stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen, resulterend in verbeterde efficiëntie en maximale prestaties."

Sebastiaan Bruinsma

Werkplek specialist

Oplossings- en klantgerichte IT-specialist. Van applicatiebeheer tot werkplekmigraties en -beheer, hij heeft de kennis en expertise om problemen snel en efficiënt aan te pakken. Met zijn veelzijdigheid zorgt hij voor soepele IT-processen en tevreden gebruikers.

Jacob Hilberink

Servicedesk medewerker

Een toegewijde servicedeskmedewerker. Vastbesloten is om de klant te helpen. Met zijn vriendelijke en professionele aanpak biedt hij uitstekende ondersteuning en oplossingen. Zijn focus ligt altijd op het leveren van de best mogelijke service en klanttevredenheid."

Micha Wierdsma

Low Code Specialist

Software Engineer gespecialiseerd in low code ontwikkeling. Hij vertaalt klantwensen naar oplossingen met efficiënte en gebruiksvriendelijke applicaties. Zijn expertise zorgt voor maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van de klant."

Krijg tips van onze experts

Tips en inzichten die ondersteunen bij behalen van doelen, oplossen van problemen en het verbeteren van vaardigheden.

Ons team versterken?

We zijn altijd zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken en samen te werken aan de toekomst van de digitale werkplek.

Hoe kunnen we je bereiken?

Geef een voorkeur aan